Põhi:
6 muna
180 g suhkrut
130 g jahu
50 g kakaod
Vahele:
400 ml vahukoort
40 g suhkrut
300 g kompottkirsse
Põhja immutamiseks kompoti vedelikku
Šokolaadikreem:
200 g 70% šokolaadi
200 ml vahukoort
30 g võid
Vahusta munad suhkruga, sõelu sisse jahu ja kakao ning sega ühtlaseks. Küpseta 27x17 vormis 170 kraadi juures 30 minutit. Lase jahtuda, lõika kolmeks kihiks.
Šokolaadikreemiks kuumuta koor, tükelda sinna sisse šokolaad ja lase sulada. Sega ühtlaseks ja lisa või. Sega läikivaks massiks. Jäta toatemperatuurile tahenema umbes 6 tunniks. Seejärel vahusta täisvõimsusel lühikest aega (20-25 sek).
Vahusta koor ja suhkur.
Lao kihiti immutatud põhi, vahukoor ja tükeldatud kirsid. Viimasele kihile pritsi šokolaadikreem. Kaunista.
Kreemi ja kirsside ülejääkidest ning mõnest mandlist said kommid:
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar